Balassi Kiadó

Szerző

Sorozatok

Hírlevél

Cimkék

Kínai Olasz Német

Fizetés és szállítás

Fizetés és szállítás

Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy könyvesboltunkat a jelenlegi helyzet miatt bizonytalan ideig zárva tartjuk. 

 

 Szíves megértésüket kérjük.


 

 

Felhívjuk kedves megrendelőink figyelmét, hogy az alábbi feltételek kizárólag belföldi megrendelés esetén érvényesek.

A külföldi megrendelés feltételeiről kérjük, érdeklődjön a balassi@balassikiado.hu e-mail címen.


A kiadványok vételára és a szállítási díj az általános forgalmi adót tartalmazza. A megrendelt kiadványokat az Ön választása szerint: 

1. Postán küldjük el, utánvéttel, a kiadvány árát és a postaköltséget ez esetben Ön készpénzben a kézbesítőnek fizeti. A szállítás költségeiről a program tájékoztatja. 

2. Ön számlánkra utalja a könyv és a postaköltség ellenértékét, a megrendelt könyvet az összeg számlánkra érkezése után adjuk postára. (Könyvtárak, intézmények és nagyobb értékű céges megrendelések esetében célszerű eljárás, amely természetesen magánszemélyek előtt is nyitva áll, de viszonylag lassú.)

Számlaszámunk: K&H Bank Zrt. 10402166-40715849-70070000

 3. A harmadik eset, hogy befárad könyvesboltunkba (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 31., bejárat a Gergely Győző utca felől), és személyesen veszi át, ill. fizeti ki a megrendelt könyvet/könyveket. Itt természetesen kártyás fizetésre is van lehetőség.

FIGYELEM!

A szállításért (határidők stb.) a szállító cég vállal felelősséget, a Balassi Kiadónak erre semmilyen ráhatása nincs!

A kiadványokat a Balassi Könyvesbolt postázza, a délig beérkezett megrendeléseket még aznap, a délután beérkezetteket a következő munkanapon.

Szavatosság

A megrendelt termékekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztasson bennünket a balassi@balassikiado.hu címen. Hibás teljesítés esetén megrendelését a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: elsősorban kicseréljük, ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését. A szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) a Balassi Kiadó Kft.-t terhelik.

Elállás joga

Ön a csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül a vásárlástól – figyelemmel a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5. §-ára – indoklás nélkül elállhat. A sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes) kiadványt a megrendelő nevével, saját költségén küldje vissza a Balassi Könyvesbolt címére (1137 Budapest, Katona József u. 9–11.), és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a kiszállított termék(ek) vételárát. A szállítási költséget nem térítjük vissza. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Felhívjuk figyelmét, hogy nem gyakorolhatja a fenti elállási jogát hang- és képfelvétel megrendelése esetén, ha a kiszállítás után a védőcsomagolást felbontotta. Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Balassi Kiadó Kft. díjmentesen kicseréli. Kérjük, hogy ha sérülést vagy hibát észlel az átvett terméken, haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal.


FőoldalFőoldalKosár  

(üres)

 

 

KÖNYVESBOLTUNK